< Events

Kids in Tech - "Кола на бъдещето"

04.11.2017

Kids in Tech е мултидисциплинарна детска работилница, за добиване на творчески, технологични и спортни умения.

На 4-ти и 5-ти ноември малки изобретатели на възраст 6-11 години навлязоха в автомобилния свят, за да направят открития за революционни технологии, които вече променят живота ни и ще бъдат неразделна част от нашето ежедневие след няколко години.

Предизвикани от поставената тема "Кола на бъдещето" и вдъновени от шоурума на Volkswagen Порше София-Юг , децата измисляха своята визия за футуристични автомобили, а заедно с това майсторяха дървени коли, и се състезаваха с лагерници ( картове с колела от лагери - от доброто старо време).

Нашият екип ( Ани, Нона, Данчо и Делчо) отговаряше за майсторяшките дейности, докато екипът на Kids in Tech имаше задачата, освен цялостната организация, да помага на хлапетата да учат чрез движение, танци и спорт. Така в тази страхотна комбинация между технологии и физически активности, заедно с малчуганите имахме 2 дни страхотно преживяване и научихме много.

Обучението се реализира със съдействието на Volkswagen Порше София Юг, Smartfablab и Спортна База "Бояна"/ Академия "Витоша", по инициатива и организирано от Kids in Tech и Таратанци.

Полезни линкове

Contact

София, комплекс на УАСГ
бул. Христо Смирненски №1
Лаборатория за градски дизайн team@smartfablab.org